Në të gjitha rajonet këtë periudhë janë duke u realizuar aktivitete të rregullimit vjeshtor të sipërfaqeve të gjelbra publike. Kositja e parqeve, krasitja e shkurreve, pastrimi i barit të egër, mbledhja e gjetheve janë vetëm një pjesë e aktiviteteve rrjedhëse të ekipeve tona. Por, gjithsesi këtu është edhe mbjellja e rasatit të ri vjeshtor. Pra,
Reshjet shumëditore të shiut i intensifikuan aktivitetet e ekipeve tona edhe në orët e mbrëmjes.
Pas njoftimit të Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike për paraqitje të erës dhe shiut të fuqishëm, i lusim qytetarët që të mos i parkojnë automjetet nën drurët e larta, në mënyrë që të shmangen pasojat e padëshiruara. Gjithashtu, nëse vëreni dru të rënë ju mund ta paraqitni rastin në Qendrën e Menaxhimit me Kriza në telefonin
Tradicionalisht, për të 27-tën herë në organizim të Organizatës sindikale SPHT në Ohër u mbajtën Lojërat Sportive Sindikale - Komunalijada. Morën pjesë një numër i madh përfaqësuesish - pjesëmarrës dhe mysafirë nga disa ndërmarrje komunale në vend. Edhe këtë vit punonjësit tanë morën pjesë në këtë manifestim. Duke garuar në lojërat sportive në disiplinën e
Në konceptin e programit për rregullimin e sipërfaqeve të gjelbra publike nëpër qytet, është cekur edhe parku i cili këto ditë u rregullua në Butel 2. Me sipërfaqe prej 4.230m² në afërsi të Poliklinikës në Çair, gjelbërimi i ri e zbukuroi parkun, ku krahas rregullimit të hapësirës me gjelbërim të ri u vendos edhe sistem
Gëzuar ditën e pavarësisë !
Për shkak të temperaturave jashtëzakonisht të larta të cilat këtë periudhë kanë kapluar rajonin e qytetit të Shkupit dhe vendin, dhe për shkak të rrezikut të zmadhuar nga zjarret, Qyteti i Shkupit me Vendim të Qeverisë së RMV-së nga sot 03.08.2021 solli ndalim të plotë të lëvizjes në pyllin park Vodno dhe Malet e Karadakut.
Për shkak të temperaturave të larta dhe njoftimeve për rritje të rrezikut nga zjarret në hapësire të hapur, APELOJMË ndaj të gjithë qytetarëve të jenë më vigjilentë. Rekomandojmë që gjatë qëndrimit në sipërfaqe publike, të mos ndizni zjarr, mos hidhni shishe plastike dhe prej qelqi, mos digjni mbeturina dhe material të tjera të djegshme dhe