Për dallim nga njerëzit, drunjtë e vjetër rriten më shpejtë se sa drunjtë e rinj, këtë e dëshmon një hulumtim i ri. 97% nga llojet e hulumtuara rriten shumë më shpejtë me kalimin e kohës. Ndjenja intuitive lidhur me pjesën më të madhe të qenieve të gjalla por edhe për njerëzit, na thotë se rritja
Në suaza të parkut të luleve “Ashikaga” në Japoni jeton lloji tejet i bukur i drurit “Visteria” për të cilin shpesh flitet dhe mendohet se është lloji më i bukur i drurit në mbarë botën. Druri më i madh dhe më i vjetër në Japoni, ky lloj është atraksioni kryesor i parkut të luleve, duke
Nga të gjitha llojet e luleve të freskëta, pa mëdyshje krizantemat janë më të preferuarat. Pa dallim të rastit, krizantemat paraqesin dhuratat ideale edhe në rastet kur dhurata Juaj i dedikohet personit i cili ka vlerë të posaçme për Ju por edhe për rastet kur in blini për veten tuaj, por gjithsesi çdoherë është interesante

Bimët e dhomave jo vetëm që ofrojnë ngrohtësi në shtëpinë tuaj, por të njëjtit e zmadhojnë koncentrimin e oksigjenit në hapësirat. Për fat të keq, ndonjëherë për shkaqe të pasqarueshme bimët fillojnë të vyshken. Për këtë gjendje kontribuojnë dëmtuesit e vegjël, mizat – mushicat e vogla të cilat vështirë mund të shihen me sy. Për

Është kjo një periudhë e vështirë e vitit për miqtë tuaj të shtëpisë – bimët, kur gjethet fillojnë të zverdhen dhe për këtë arsye bimët marrë në përgjithësi lënë përshtypjen se po vuajnë. Por, mos u brengosni!  Për Ju kemi disa këshilla  të cilat do të ju ndihmojnë që bimëve tu ktheni pamjen e lumtur