Në të gjitha rajonet këtë periudhë janë duke u realizuar aktivitete të rregullimit vjeshtor të sipërfaqeve të gjelbra publike. Kositja e parqeve, krasitja e shkurreve, pastrimi i barit të egër, mbledhja e gjetheve janë vetëm një pjesë e aktiviteteve rrjedhëse të ekipeve tona. Por, gjithsesi këtu është edhe mbjellja e rasatit të ri vjeshtor. Pra,
Reshjet shumëditore të shiut i intensifikuan aktivitetet e ekipeve tona edhe në orët e mbrëmjes.
Pas njoftimit të Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike për paraqitje të erës dhe shiut të fuqishëm, i lusim qytetarët që të mos i parkojnë automjetet nën drurët e larta, në mënyrë që të shmangen pasojat e padëshiruara. Gjithashtu, nëse vëreni dru të rënë ju mund ta paraqitni rastin në Qendrën e Menaxhimit me Kriza në telefonin
Tradicionalisht, për të 27-tën herë në organizim të Organizatës sindikale SPHT në Ohër u mbajtën Lojërat Sportive Sindikale - Komunalijada. Morën pjesë një numër i madh përfaqësuesish - pjesëmarrës dhe mysafirë nga disa ndërmarrje komunale në vend. Edhe këtë vit punonjësit tanë morën pjesë në këtë manifestim. Duke garuar në lojërat sportive në disiplinën e
Në konceptin e programit për rregullimin e sipërfaqeve të gjelbra publike nëpër qytet, është cekur edhe parku i cili këto ditë u rregullua në Butel 2. Me sipërfaqe prej 4.230m² në afërsi të Poliklinikës në Çair, gjelbërimi i ri e zbukuroi parkun, ku krahas rregullimit të hapësirës me gjelbërim të ri u vendos edhe sistem
Gëzuar ditën e pavarësisë !
Për shkak të temperaturave jashtëzakonisht të larta të cilat këtë periudhë kanë kapluar rajonin e qytetit të Shkupit dhe vendin, dhe për shkak të rrezikut të zmadhuar nga zjarret, Qyteti i Shkupit me Vendim të Qeverisë së RMV-së nga sot 03.08.2021 solli ndalim të plotë të lëvizjes në pyllin park Vodno dhe Malet e Karadakut.
Këtë mëngjes janë vërejtur elemente të thyera të parkut në Vodno, nga ana e ekipeve tona. Është kryer akt vandalizmi ndaj stolave dhe tavolinave të parkut të vendosura për vizitorët në park pyllin Vodno. Ekipet tona tanimë kanë sanuar dëmtimin e elementeve të parkut. Ky fenomen është shumë i shpeshtë, veçanërisht në këtë periudhë kur